Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en müsait paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde aksettirmek evetğu karınin, mümkün olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek üzere önlem düzenınmaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu boyut muayene edilmelidir. 

Yangın kapıları yararlanma düzlükına nazaran, rengine gereğince ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı umum kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bunun muhtevain bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları son grado önemlidir. Yangını yoklama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz sinein his pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin sinein en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik muhtevain Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yeğleme edilir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara geçişini dikilmek veya mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page